JOY

JOY
 

Korte Beschrijving

Dit chalet is helemaal nieuw gebouwd (2014) op een prachtige locatie met de natuur om de hoek. In een paar minuten bent u in het skigebied van St. Oswald en kunt u genieten van 110 km aan pistes in de omgeving van Bad Kleinkirchheim. Het zal u aan niets ontbreken in dit chalet. Met o.a. [...]

Dit chalet is helemaal nieuw gebouwd (2014) op een prachtige locatie met de natuur om de hoek. In een paar minuten bent u in het skigebied van St. Oswald en kunt u genieten van 110 km aan pistes in de omgeving van Bad Kleinkirchheim.

Het zal u aan niets ontbreken in dit chalet. Met o.a. de compleet ingerichte keuken, aangrenzend aan de woonkamer kan de hele familie zich snel thuis voelen, zeker wanneer in de woonkamer de open haard gezellig brandt.

De verdieping telt een ruime badkamer, twee slaapkamers met 2 persoonsbedden en een kinderkamer met twee stapelbedden.

Dit is de ideale plek voor een perfecte winter- en zomervakantie. Ook in de zomer is het hier namenlijk volop genieten van wat Karinthië allemaal te bieden heeft.

Kortom een heerlijke locatie om met het hele gezin te genieten van je vakantie.

Comments are closed.

Afbeelding Titel
Prijs
JOY
JOY

Dit chalet is helemaal nieuw gebouwd (2014) op een prachtige locatie met de natuur om de hoek. In een paar minuten bent u in het skigebied van St. Osw...

€792,00

Naar de aanbieder
CASA JOY
CASA JOY

...

€1.724,00

Naar de aanbieder

  Vergelijkbare Aanbiedingen