LE MANOIR DE LA RULETTE

LE MANOIR DE LA RULETTE
 

Korte Beschrijving

Laat u verrassen in dit grote vakantiehuis, dat uniek, tijdloos karakter combineert met een perfecte, hedendaagse afwerking. Het huis biedt een grote keuken, een grote woonkamer met comfortabele fauteuils en stoelen en twee grote tafels, een open haard en een verfijnde decoratie. U verblijft in een prachtige omgeving, gezellig en goed uitgerust voor zakelijke bijeenkomsten, [...]

Laat u verrassen in dit grote vakantiehuis, dat uniek, tijdloos karakter combineert met een perfecte, hedendaagse afwerking. Het huis biedt een grote keuken, een grote woonkamer met comfortabele fauteuils en stoelen en twee grote tafels, een open haard en een verfijnde decoratie.

U verblijft in een prachtige omgeving, gezellig en goed uitgerust voor zakelijke bijeenkomsten, een familiereünie of verblijf met vrienden. Er is een grote tuin.

De Gaume bevindt zich in het hart van de Belgische en Lotharingen in de prachtige vallei van de Semois. Aan de rand van de Ardennen en het bos van Anlier, is het ideaal gelegen voor wandelingen, mountainbiken en kanoën.

Binnen 15 km vindt u het kleine stadje Florenville en charmante Abdij van Orval, het mooie dorp Chiny en de vriendelijke kleine stad Virton, de hoofdstad van de Gaume. Tevens treft u hier de golf Margut Frankrijk.

Kom genieten en ontdek het leven op het platteland, prachtig in ieder seizoen.

Comments are closed.

Afbeelding Titel
Prijs
LE MANOIR DE LA RULETTE
LE MANOIR DE LA RULETTE

Laat u verrassen in dit grote vakantiehuis, dat uniek, tijdloos karakter combineert met een perfecte, hedendaagse afwerking. Het huis biedt een grote ...

€1.557,00

Naar de aanbieder

  Vergelijkbare Aanbiedingen