Gîte du Chenay

Gîte du Chenay
 

Korte Beschrijving

Nieuwbouw vakantiehuis met een prachtig uitzicht op de omliggende velden. Vanaf het balkon geniet u de ganse dag door van een schitterend panorama. Binnen is gedacht aan alle comfort, met grote badkamers, comfortabele slaapkamers en een gezellige speelhoek in de kelder. De huiseigenaren, die iets verder in het dorp wonen, baten een boerderij uit. Met [...]

Nieuwbouw vakantiehuis met een prachtig uitzicht op de omliggende velden. Vanaf het balkon geniet u de ganse dag door van een schitterend panorama. Binnen is gedacht aan alle comfort, met grote badkamers, comfortabele slaapkamers en een gezellige speelhoek in de kelder.

De huiseigenaren, die iets verder in het dorp wonen, baten een boerderij uit. Met een beetje geluk kunt u even meekijken hoe het er elke dag aan toe gaat op de boerderij.

Verder is deze streek vooral geschikt voor mooie wandelingen, kayakken op de Semois en binnen een straal van 25 km liggen tal van interessante toeristische trekpleisters, zoals Bouillon, de abdij van Orval, de grens met Frankrijk, of het gezellige Chiny.

Comments are closed.

Afbeelding Titel
Prijs
Gîte du Chenay
Gîte du Chenay

Nieuwbouw vakantiehuis met een prachtig uitzicht op de omliggende velden. Vanaf het balkon geniet u de ganse dag door van een schitterend panorama. Bi...

€663,00

Naar de aanbieder

  Vergelijkbare Aanbiedingen